Ardeii iuti la borcan sunt ideali pentru a fi pastrati si conservati pentru iarna. Sunt deliciosi, pot fi folositi la diferite mancaruri sau serviti langa ciorba.
Spalam ardeii si ii lasam la scurs. Se pune la fiert apa cu otetul si restul ingredientelor. Cand clocoteste se pune solutia peste ardeii asezati frumos in borcanele sterilizate si asezate pe lame de cutit. Se infileteaza capacele si se tin la loc cald (in patura) pana a doua zi. A doua zi se pun in camara.
Ardeii iuti la borcan se pastreaza la loc racoros, ferit de razele soarelui pana la consumare.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafidePentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaPentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si ouaUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii