Se tine coaja de portocale 24 de ore in apa rece. Se arunca apa, se pun cojile in cratita pentru dulceata, se pune apa numai cat sa le acopere si se
Se tine coaja de portocale 24 de ore in apa rece. Se arunca apa, se pun cojile in cratita pentru dulceata, se pune apa numai cat sa le acopere si se fierb cojile, pe foc foarte mic, pana se inmoaie. Se paseaza cojile prin sita, se cantareste piureul si se amesteca cu aceeasi cantitate de zahar, se acopera cu apa si se lasa la fiert, la foc foarte mic, pana scade tot lichidul, amestecand mereu. Se obtine o pasta foarte groasa. Se pune pasta pe o planseta uda si se lasa la racit. Dupa ce s-a racit, pasta se taie felii care se usuca 5-10 minute in cuptorul cald.
Se amesteca in creme sau se foloseste la ornarea prajituri lor.
Alte retete recomandate:
Compot de visine
Gem de zmeura
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafidePentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaPentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si ouaReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii