Se spala coarnele, apoi se amesteca cu zaharul alb, dupa care se lasa la rece. Se pun intr-un alt vas, se stoarce zeama de lamaie si se pun coarnele
Se spala coarnele, apoi se amesteca cu zaharul alb, dupa care se lasa la rece. Se pun intr-un alt vas, se stoarce zeama de lamaie si se pun coarnele pe foc pana se desfac usor de pe sambure. Se lasa la racit, se trec apoi prin sita fructele, iar pasta obtinuta se amesteca impreuna cu zaharul gelifiant si se fierbe timp de 15-20 de minute compozitia. Marmelada se toarna fierbinte in borcane si se inchid ermetic.
Se poate servi ca atare ori poate fi folosita la creme, torturi si prajituri. Alte retete:
Dulceata de prune Dulceata de portocale Dulceata de cirese amare
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii