Zaharul impreuna cu un pahar de apa se pun pe foc. Cand siropul s-a legat se adauga capsunele. Se ia de pe foc vasul si se tine la cald aproximativ 1
Zaharul impreuna cu un pahar de apa se pun pe foc. Cand siropul s-a legat se adauga capsunele. Se ia de pe foc vasul si se tine la cald aproximativ 15 minute. Siropul se strecoara, se pune din nou la fiert si se adauga zaharul vanilat. Capsunele se lasa la fierb pe foc mare pana se ingroasa. Se pune compozitia in borcane si se lasa la racit. Se leaga cu celofan sau se fileteaza capace deasupra si se pun la pastrat in camara.
Se serveste dupa cateva saptamani.
Alte retete:
Placinta cu mere Ciocolata de casa Turta dulce
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii