Kiwi la borcan sau kiwi in sirop este un mod tare ingenios de a valorifica acest minunat fruct. Kiwi in sirop poate fi apoi folosit la prajituri ori poate fi consumat ca atare.
Kiwi la borcan sau kiwi in sirop este un mod tare ingenios de a valorifica acest minunat fruct. Kiwi in sirop poate fi apoi folosit la prajituri ori poate fi consumat ca atare.Se curata fructele de coaka si se taie felii.
Feliile de kiwi se pun apoi intr-o oala si se acopera cu zahar, sucul de lamaie si felia de lamaiesi se lasa macar o ora ca sa se formeze siropul.
Dupa acest timp s epune oala pe foc si se amesteca pana ce siropul scade la jumatate. Cand e gata se pune in borcane curate si se tine la frigider.
Kiwi la borcan se poate manca asa cum este ori se poate folosi ca si ornament la prajituri.
Pentru aceasta reteta o oala de la Kitchen Shop mi-ar fi foarte utila.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafidePentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii