Cantitatea dorita de struguri cu coaja groasa se spala dupa ce boabele s-au luat de pe ciorchini, se scoate miezul din fiecare bob, cojile se pun la
Cantitatea dorita de struguri cu coaja groasa se spala dupa ce boabele s-au luat de pe ciorchini, se scoate miezul din fiecare bob, cojile se pun la o parte.
Miezul strugurilor se pune intr-o cratita emailata cu volum cunoscut si se fierbe 10 minute pe flacara potrivita cca 10 minute, sub capac.
Compozitia se paseaza prin strecuratoare cu o lingura mare de lemn pana iese toata zeama din fructe.
Nu se fierbe mult daca se adauga gelatina pentru dulceturi. Se indulceste cu 400 g de miere la litru de suc.
La sucul de struguri fara samburi se adauga cojile de struguri si amestecand continuu se leaga in 25 de minute, amestecand cu o lingura de lemn folosita doar in acest scop sau cu o lingura de plastic termorezistenta.
Pofta buna!
Alte retete de dulceata recomandate
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii