Se desfac cojile de portcale cu atentie, se tin 48 de ore in apa rce, iar a treia zi se pun la fiert. Se schimba apa de mai multe ori, se scurg bine
Se desfac cojile de portcale cu atentie, se tin 48 de ore in apa rce, iar a treia zi se pun la fiert. Se schimba apa de mai multe ori, se scurg bine de apa, apoi se lasa intr-un vas. Separat se pregateste un sirop din 1,5 l apa si 500 gr zahar. Acesta se toarna peste cojile de portocala, pana le acopera. Se scot apoi pe o sita, se adauga 300 gr zahar si se pun la fiert 10-12 minute, dupa care se iau de pe foc. Timp de 4 zile se repeta operatiunea. In cea de-a 5-a zi se adauga glucoza si se fierbe impreuna cu cojile pana se face siropul ca legat, pentru dulceata.
Se tine in locuri racoroase si se foloseste la ornarea torturilor.
Alte retete:
Dulceata de trandafir Dulceata de struguri Dulceata de cirese amare
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii