Intr-un vas se prepara siropul, fierband zaharul cu apa. Se lasa sa se dizolve complet zaharul. Dupa ce lichidul a dat cateva clocote, se adauga vani
Intr-un vas se prepara siropul, fierband zaharul cu apa. Se lasa sa se dizolve complet zaharul. Dupa ce lichidul a dat cateva clocote, se adauga vanilia si visinele spalate.
Visinele se considera fierte cand pielita se crapa putin si isi schimba culoarea. Se scot visinele cu spumiera si se aranjeaza in compotiera. Siropul se mai clocoteste de cateva ori ca sa se lege, apoi se toarna peste visine.
Se serveste de la gheata.
Alte retete recomandate:
Dulceata de visine
Compot de mere
Compot de caise
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii