• taiati marunt ardeiul iute, usturoiul si salota
• adaugati toate ingredientele (cu exceptia painii si a salatei ruccola) intr-un bol si amestecati bine pana se imbiba bine puiul
• prajiti-l in tigaie si lasati-l pe o farfurie cu cateva servetele deasupra pentru a absorbi uleiul in exces
• taiati painea toast in triungiuri si puneti pe feliile de la baza cate 2 felii de piept de pui si ruccola
• puneti deasupra celelalte felii de paine, inchideti sandwich toaster-ul Breville Deep Fill si verificati dupa 45 – 60 sec.
2. SANDWICH CU SALAMI, PEPPERONI SI CASCAVAL (Italia)
Ingrediente:
• salami – 4 felii
• chorizo – 4 felii
• cascaval – 4 felii
• toast – 4 felii
• taiati feliile de toast triunghiuri (pe diagonala)
• puneti feliile de salami, chorizo si cascaval (cate 1 din fiecare) pe cate 4 triunghiuri de paine
• acoperiti cu celelalte triunghiuri de paine
• inchideti sandwich toaster-ul Breville Deep Fill si verificati dupa 30-45 sec.
3. SANDWICH CU CARNAT DE CASA AFUMAT SI VARZA MURATA (Germania)
Ingrediente:
• carnat de casa – 1 buc. cca 20 cm
• varza murata – 1/2 varza mica
• piper – 1 lingurita
• ulei de floarea-soarelui – 3 linguri
• apa – cat sa acoperiti varza
• toast – 4 felii
• prajiti carnatul si taiati-l in 4 bucati egale
• tocati varza murata (pe care ati lasat-o in prealabil la desarat) si caliti-o in ulei cu 1 lingurita de piper
• acoperiti varza cu apa si lasati-o la fiert pana ce devine moale, iar zeama a scazut
• taiati feliile de toast triunghiuri
• asezati pe fiecare cate o felie de carnat afumat si putina varza calita, puneti-le capacele de paine si inchideti sandwich toaster-ul Breville Deep Fill pentru cca 45 sec.
4. SANDWICH CU ROSII USCATE SI BRIE (Franta)
Ingrediente:
• rosii uscate – 8 buc.
• brie – 4 felii
• toast – 4 felii
• taiati feliile de toast triunghiuri
• adaugati feliile de brie si cate 2 rosii uscate pe fiecare felie
• puneti capacele de paine si inchideti sandwich toaster-ul Breville Deep Fill pentru cca 30 – 45 sec.
5. SANDWICH CU CASCAVAL SI FASOLE IN SOS TOMAT (Marea Britanie)
Ingrediente:
• cascaval – 4 felii
• fasole in sos tomat (gata preparata) – 4 linguri
• toast – 4 felii
• taiati feliile de toast triunghiuri
• peste acestea puneti cate o felie de cascaval, iar peste felii puneti cate o lingura de fasole in sos tomat
• puneti capacele de paine si inchideti sandwich toaster-ul Breville Deep Fill pentru cca 30 – 45 sec.
6. SANDWICH CU BACON SI OUA OCHIURI (Olanda)
Ingrediente:
• bacon/pancetta – 8 felii
• oua ochiuri – 4 buc.
• toast – 4 felii
• taiati feliile de toast triunghiuri
• taiati feliile de pancetta sau bacon pe jumatate
• adaugati-le pe paine si peste acestea veniti cu ouale ochiuri
• puneti capacele de paine deasupra si inchideti sandwich toaster-ul Breville Deep Fill pentru cca 30-45 sec.
7. SANDWICH CU PUI SI CHORIZO (Spania)
Ingrediente:
• muschiulet din piept de pui – 4 fasii
• turmeric – 1/2 lingurita
• ulei de masline – 1 lingura
• zeama de lamaie – 1 lingura
• usturoi – 2 catei
• chorizo – 4 felii
• ulei pentru prajit (floarea-soarelui) – 1 lingura
• sare, piper dupa gust
• taiati feliile de toast triunghiuri
• tocati usturoiul marunt
• amestecati uleiul de masline, turmericul, usturoiul, sarea si piperul si condimentati bine puiul
• trageti la tigaie puiul si cand este aproape gata stingeti cu zeama de lamaie
• stergeti puiul cu un servetel si puneti fiecare bucata pe cate o felie de paine in sandwich toaster-ul Breville Deep Fill
• peste acestia puneti cate o felie de chorizo
• adaugati capacele de paine si inchideti toaster-ul pentru cca 45 sec.
8. SANDWICH CU OUA JUMARI, CHORIZO, SALSA SI BRANZA
Ingrediente:
• oua jumari – (omleta din 3 oua)
• salsa de rosii – 2 linguri
• chorizo – 4 felii
• branza – 4 felii
• toast – 4 felii
• taiati feliile de toast triunghiuri
• adaugati pe 4 dintre acestea cate o felie de chorizo si jumatate de lingurita de salsa
• peste acestea puneti oua jumari si felii de branza
• adaugati capacele de paine si inchideti sandwich toaster-ul Breville Deep Fill pentru cca 45 sec.
9. SANDWICH CU OUA FIERTE, CHIVES SI HERING MARINAT (Suedia)
Ingrediente:
• oua fierte – 2 buc.
• chives
• hering marinat – 2 file-uri
• toast – 4 felii
• piper amestec – dupa gust
• taiati feliile de toast triunghiuri
• taiati ouale fierte in jumatate si puneti-le pe bucatile de paine
• tocati chives marunt si puneti peste ou
• adaugati hering afumat peste si puneti si restul feliilor de paine pe deasupra
• inchideti sandwich toaster-ul Breville Deep Fill pentru cca 30-45 sec.
10. SANDWICH CU UNT, CREVETI, CASTRAVETE, OU, ROSIE (Danemarca)
Ingrediente:
• unt calitativ – 15 g
• creveti (trasi la tigaie cu unt, ulei de masline, usturoi, cimbru, sare si piper dupa gust si stinsi cu vin alb)
• castravete – 6 rondele
• oua fierte – 2 buc.
• rosie – 1 buc.
• toast – 4 felii
• sare si piper dupa gust
• taiati feliile de toast triunghiuri
• ungeti feliile de paine cu unt
• adaugati crevetii (pe care i-ati curatat, decorticat, spalat si gatit in prealabil) pe feliile de paine
• taiati castravetii felii
• taiati si rosiile felii si scoateti-le miezul
• taiati ouale in jumatate
• puneti castravetii, rosiile si ouale peste creveti si unt si adaugati painea deasupra
• inchideti capacul de la sandwich toaster-ul Breville Deep Fill si lasati pentru cca 45-60 sec.
11. SANDWICH CU CARNATI THURINGER, CASCAVAL, ARDEI COPT, MUSTAR (Polonia)
Ingrediente:
• carnati Thuringer – 1 buc.
• cascaval – 4 felii
• ardei copt – 2 felii
• mustar – 1 lingura
• toast – 4 felii
• prajiti carnatii Thuringer in tigaie si taiati-i in 4
• stergeti-i cu cateva servetele pentru a absorbi grasimea in exces
• puneti-i pe feliile de toast taiate in prealabil pe diagonala
• taiati ardeii copti felii si puneti-i peste carnati
• sdaugati mustar si cascaval si puneti restul de paine deasupra
• inchideti sandwich toaster-ul Breville Deep Fill pentru cca 30 – 45 sec.
12. SANDWICH CU AVOCADO, OU, CASCAVAL SI ROSIE (Finlanda)
Ingrediente:
• avocado – 1/2 buc.
• ou fiert – 2 buc.
• cascaval – 4 felii
• rosie – 1 buc.
• zeama de lamaie – 1 lingurita
• sare dupa gust
• toast – 4 felii
• taiati avocado-ul pe jumatate, scoateti-i miezul si pasati-l adaugand zeama de lamaie si sare
• taiati feliile de paine triunghiuri si puneti avocado pe acestea
• taiati ouale in jumatati si adaugati-le peste avocado
• adaugati feliile de cascaval si cele de castravete
• taiati rosia rondele si scoateti miezul si adaugati-le si pe acestea peste restul ingredientelor
• puneti sare dupa gust
• puneti restul de felii de paine deasupra si inchideti sandwich toaster-ul Breville Deep Fill.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii