Toast cu sunca este o reteta aperitvi simpla. Ingredientele necesare sunt: paine, felii de sunca, cascaval, sare si piper.
Toastul cu sunca se prepara astfel: punem la fiert 1 l de apa cu otet. Cand da un clocot dam focul mai incet si punem ouale intr-un bol, dupa care le dam drumul in apa care fierbe. Le lasam pana se fac si le scoatem cu atentie. Incingem cuptorul si rumenim feliile de toast pe care sunt puse felii;e de funca, ochi si o felie de cascaval. Tinem la cuptor 5 minute pana se topeste cascavalul. Ornam cu rondele de masline.
Alte sandviciuri recomandate
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii