Cea mai buna shaorma de casa.
Spalam carnea de pui, iar apoi o taiem in fasii lungi. Fasiile de carne nu trebuie sa fie nici prea subtiri, nici prea groase. Punem o lingura de condimente peste carnea de pui. Amestecam. Prajim bucatile de pui. Curatam cei patru cartofi. Ii spalam si ii taiem pai. Prajim cartofii. Intre timp, tocam varza si punem sare, ulei si otet dupa gust. Curatam ceapa si o tocam pestisori. Taiem rosia in feliute si castravetii murati in rondele. Strivim catelul de usturoi cu lama unui cutit, iar apoi il tocam marunt. Amestecam usturoiul cu cele 4 linguri de smantana. Adaugam putin cimbru si putina sare. Amestecam. Scoatem cartofii prajiti pe servetele absorbante. La fel procedam si cu carnea de pui.
Asamblare: Ungem lipia cu sosul de smantana. Adaugam cartofii prajiti, carne de pui, putin ketchup, salata de varza, ceapa rosie, feliute de rosie, rondele de castraveti murati si putina salata verde. Este absolut delicioasa!
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postIdeal de facut si o mancare delicioasa.
Sufleu de dovlecel cu legumeUna din prajiturile care a avut mare succes pe masa de sarbatori si nu degeaba, pentru ca a fost delicioasa!
Prajitura cu foi de bezea cu nuca si crema de vanilieSarmalutele moldovenesti in foi de vita sunt delicioase. Pentru a prepara aceste sarmalute aveti nevoie de carne de vita,...
Sarmalute moldovenesti in foi de vita
Comentarii