Sandwich Reuben cu carne de vita si dressing rusesc

Ai putea spune orice despre acest sandwich, mai putin ca este banal. Este o reteta minunata de sandwich, cu carne de vita si sos rusesc pregatit in casa, un deliciu pentru care colegii te vor invidia cu siguranta.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Sandwich Reuben cu carne de vita si dressing rusesc

Ingrediente

  • Pentru sandwich:
  • 1 lingura unt
  • 2 felii paine de secara
  • 2 felii de emmentaler
  • razuit
  • varza murata taiata marunt
  • 1 lingura dressing rusesc
  • carne de vita din friptura - se poate folosi cu succes friptura ramasa de o zi inainte
  • este o transformare delicioasa
  •  
  • Pentru dressingul rusesc:
  • 1 lingurita maioneza
  • 1 lingurita smantana
  • 1 lingurita ketchup
  • 1 lingura sos Worcestershire
  • 2 linguri ceapa data pe razatoare
  • 1 lingurita hrean razuit fina
  • sucul de la jumatate de lamaie
  • putin chili dupa gust
  • paprika
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Un sandwich pe cat de simplu de facut, pe atat de gustos. Cu siguranta colegii de lucru iti vor cere reteta, este o modalitate ingenioasa si deosebita de a servi friptura veche de o zi, mult mai bine decat sa-i schimbi doar garnitura de exemplu :).

In primul rand prepari dressing-ul rusesc, pentru care doar trebuie sa amesteci toate ingredientele.

Incalzeste o tigaie non aderenta.

Unge cu unt in exterior ambele felii de paine. Jumatate din cantitatea de branza razuita aseaz-o pe o felie de paine, pune deasupra jumatate din varza murata, jumatate din dressing, carnea de vita, apoi restul de dressing, varza, branza razuita, si apoi felia de paine.

Pune sandwich-ul in tigaie, apasa-l usor, si prajeste-l pe ambele parti pana se rumeneste si branza se topeste, aproximativ, 2-4 minute pe fiecare parte.


Serveste sandwich-ul Reuben cu carne de vita si varza murata oricand iti este pofta de ceva bun si simplu de facut.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Pasca cu ciocolata si branza
1
Prajituri

Pasca cu ciocolata si branza

Pasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...

Pasca cu ciocolata si branza
Ciorba de stevie cu oua intregi
2
Supe si ciorbe

Ciorba de stevie cu oua intregi

Este una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.

Ciorba de stevie cu oua intregi
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb
3
Aperitive cu carne

Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb

Retete dietetice

Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb
Prajitura "polara"
4
Prajituri

Prajitura "polara"

Prajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...

Prajitura "polara"
Pui fraged cu ciuperci si zuchini
5
Mancaruri cu carne

Pui fraged cu ciuperci si zuchini

delicios

Pui fraged cu ciuperci si zuchini
Parteneri
Strudel cu branza si visine
Bucataras.RO

Strudel cu branza si visine

Preluat de la Ancuta. Foatre bun a iesit.

Strudel cu branza si visine
Pasca traditionala cu branza dulce
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce