Se fierbe gris cu apa sau cu lapte. Este de preferat cu lapte caci este mai hranitor si mai gustos. Se amesteca cu pasta de peste in mica cantitate si
Se fierbe gris cu apa sau cu lapte. Este de preferat cu lapte caci este mai hranitor si mai gustos. Se amesteca cu pasta de peste in mica cantitate si cu 2-3 cartofi fierti si trecuti prin masina de tocat carne. Se bate bine aceasta compozitie cu ulei, ca la icre, se adauga ceapa taiata marunt si se coloreaza cu boia.
Se ung feliile de franzela cu un strat mai gros sau se orneaza cu cornetul
Sunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO prajitura absolut delicioasa.
Prajitura cu mascarpone si ciocolataUn blat din biscuiti, un blat pufos si aroma delicata, toate intr-o prajitura foarte simplu de preparat!
Prajitura cu glazura de zmeuraUn desert racoros,parfumat si usor de preparat!
Burlanase cu crema fina de ouSe freaca bine intr-un castron uleiul cu zeama de lamaie. Se adauga apoi verdeata tocata, apa minerala, sare si piper si se...
Sos pentru pesteSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Comentarii