Se desareaza pestisorii sarati, se prajesc in ulei. Se ung felioarele de franzela cu unt si pe deasupra se presara buchetele mici din pestisorii praji
Se desareaza pestisorii sarati, se prajesc in ulei. Se ung felioarele de franzela cu unt si pe deasupra se presara buchetele mici din pestisorii prajiti si zdrobiti cu furculita. Linga fiecare gramajoara de peste se pune un mic patratel de gogosar sau de morcov din muraturi, alaturi o mica frunzuluta de patrunjel verde care da un aspect foarte frumos si un gust deosebit.
Sunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatPentru limba de vita pane carnea se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii si telina...
Limba de vita paneSosul cu mustar este un insotitor ideal pentru carnea preparata la cuptor, in special pentru crochetele de pui si peste.
Sos de mustar cu miereSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Comentarii