Sandvisurile Croque Monsieur sunt delicioase, simplu de facut, deosebite. Sunt perfecte pentru micul dejun sau pauza de pranz.
Unora le va parea poate ciudat sa adauge sos Bechamel intr-un sandvis, marturisesc ca si eu am fost destul de circumspecta cand l-am pregatit prima data, dar rezultatul m-a convins inca o data ca francezii chiar stiu intotdeauna ce fac in bucatarie.
1. asezati feliile de toast pe planul de lucru; ungeti-le cu un strat subtire de unt moale;
2. optional, ungeti si cu mustar Dijon, eu o fac intotdeauna, impartind o lingurita de mustar pe 2 felii de paine
3. impartiti cele 2 linguri de sos bechamel pe cele 4 felii de paine si ungeti uniform
4. adaugati sunca si cascavalul ras
5. suprapuneti feliile de toast cu sunca si cascavalul in interior apoi asezati-le intr-un aparat special pentru sandvisuri calde sau chiar in cuptorul preincalzit la 190 de grade Celsius pana cand se rumenesc usor si devin crocante.
Sandvisurile Croque Monsieur se servesc calde.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii