Pentru sandvis cu pui carnea se spala. Se curata. Se pune deoparte si se pregateste sosul. Se amesteca sucul de lamaie cu sarea, coriandrul, catelul zdrobit.
Pentru sandvis cu pui carnea se spala. Se curata. Se pune deoparte si se pregateste sosul. Se amesteca sucul de lamaie cu sarea, coriandrul, catelul zdrobit, coaja de lamaie si uleiul vegetal. Se amesteca bine. Se lasa puiul in sos pret de 30 de minute. Se amesteca din cand in cand. In tot acest timp se pregateste cuptorul. Pe gratarul incins, carnea se tine 3-4 minute pentru fiecare parte.
La final, se ia carnea si se asaza pe paine cu felii de rosie si de salata verde.
Pofta buna!
Sandwich-ul se serveste cald.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Preluat de la Ancuta. Foatre bun a iesit.
Strudel cu branza si visineReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii