Sandvisul asezonat cu ou este un aperitiv simplu si delicios. Se pune cate o felie de cascaval pe 4 felii de paine. Deasupra se unge cu ketchup.
Sandvisul asezonat cu ou este un aperitiv simplu si delicios. Se pune cate o felie de cascaval pe 4 felii de paine. Deasupra se unge cu ketchup si peste acest strat se pune cate o felie se sunca / carne vita si restul feliilor decascaval.. Se pun deasupra celelalte felii de paine. Se amesteca ouale cu laptele, apoi se adauga sare si piper. Se cufunda sandvisurile in compozitia de ou. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se prajesc sanvisurile la foc mic timp de 2-3 minute pe fiecare parte.
Se servesc imediat cu salata de rosii cu castraveti.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii