Se amesteca pateul de ficat cu untul, sarea si piperul si se stropeste cu vin. Se ung feliile de piine si se garnisesc cu gogosari.
Se amesteca pateul de ficat cu untul, sarea si piperul si se stropeste cu vin. Se ung feliile de piine si se garnisesc cu gogosari.
Se servesc imediat ca sa nu-si schimbe culoarea
Sunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeSosul Meuniere este un sos clasic francez, preparat rapid prin înmuieriul ingredientelor în făină și prăjirea lor în...
Sos MeuniereUn suc plin de vitamine care raman intacte doar prin presarea la rece cu ajutorul storcatorului Kuvings!
Suc din morcovi, portocale si sfecla rosie la KuvingsPrajitura de casa cu mac este o prajitura absolut delicioasa de casa. Este o reteta de prajitura cu mac ce se preteaza pe...
Prajitura de casa cu macMerele glazurate sunt un desert delicios. Pentru a le prepara aveti nevoie de mere, zahar si esenta de vanilie.
Mere glazurateCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Comentarii