Pate de casa este o pasta fina de ficat, potrivita a fi servita pe felii de paine prajita ca si gustare sau aperitiv.
1. Se curata ficateii de pielite, se spala bine in cateva ape si se pun sa fiarba la foc mic.Nu se adauga sare la fierbere, pt ca se intaressc.
2.Dupa ce au dat in cateva clocote, s einteapa cu furculita sa vada daca au fiert. Se scot din zeama si se curata de restul de pielite.
3. Se lasa untul sa se incalzeasca la temp camerei, iar ceapa se curata si se rade pe razatoare sa fie cat mai fina si s anu s esimta in compozitie. Ceapa se caleste in putin ulei si s elasa sa se raceasca.
4. Ouale se pun sa fiarba tari, se scoate galbenusul.
5 Se iau ficateii se pun intr-un bol impreuna cu untul, ceapa, galbenusurile, mustarul, sarea si piperul. Se paseaza cu blenderul.
Aparatul Philips Multicooker are doua functii foarte atractive:
- Vasul de 2 mm grosime conduce căldura uniform şi previne arderea mâncării.
- Mânerul confortabil cu care este prevăzut nu se încălzeşte, ca să îl poţi muta uşor, oricând şi oriunde.
Pateul de casa se serveste tartinat pe o felie de paine intergrala, cu legume de sezon.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Preluat de la Ancuta. Foatre bun a iesit.
Strudel cu branza si visineReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii