Tocati marunt ciupercile si ceapa. Separat, intr-o cratita de teflon, puneti la topit untul. Puneti ciupercile si ceapa la calit. Lasati vasul pe f
Tocati marunt ciupercile si ceapa.
Separat, intr-o cratita de teflon, puneti la topit untul.
Puneti ciupercile si ceapa la calit. Lasati vasul pe foc domol timp de 20 de minute.
Folositi rosii proaspete, ca sa obtineti un suc, pe care il veti adauga treptat peste ciupercile si ceapa calite.
Puneti sare si piper, dupa gust.
Omogenizati compozitia pana devine ca o pasta.
Cu aceasta pasta puteti pregatiti sandvisuri cu sunca de Praga sau cu cascaval.
Decorati sandvisurile cu ridichi, taiate in felii subtiri si cu frunze de patrunjel.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti aici:
Ciuperci umplute
Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...
Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofiAceasta friptura este preferata mea la masele de Craciun si Revelion.
Friptura asortata pentru masa de CraciunPentru Mos Craciun am pregatit niste fursecuri la care am ravnit demult. M-am inspirat de la Jamila Cuisine.
Fursecuri vanilate cu portocalaO prajitura simpla, gustoasa care ti se topeste in gura….o prajitura cu iz de sarbatoare si dor de copilarie.
Prajitura LămâiţaPentru piftie de porc cu usturoi se spala si se rad bine cu cutitul picioarele sau capul de porc. Picioarele se taie in doua...
Piftie de porc cu usturoiLegumele se fierb separat, iar cand se racesc se toaca marunt.Galbenusurile fierte si cel crud se freaca cu uleiul pt....
Salata de Boeuf fara carne si castravetiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanat
Comentarii