Cornurile umplute cu sunca constituie o gustare ideala pentru micul dejun sau brunch.
Şunca (sau salamul, parizerul) se trec prin maşina de tocat de 2 ori sau se dau prin robot, apoi se amestecă cu smantana, untul moale, sarea şi piperul.
Cornurile se taie în jumătăţi pe lungime; 10 jumătăţi se ung cu această compoziţie şi, apoi, se acoperă cu celelalte jumătăţi, aşezîndu-se într-o tavă, care se introduce în cuptorul incins cu 15 minute înainte de
servire; după 10 minute, se întorc pe partea cealaltă.
Cornurile cu sunca se servesc fierbinţi ca gustare sau cu ceai.
Atat pot sa zic, senzationale, pe cuvant! Cele mai bune cornulete si cu o aroma de toamna nemaipomenita!
Cornulete fragede cu gem de mere cu gutuiSnitele de curcan pot si servite atat ca aperitiv sau impreuna cu orice fel de garnitura si salata de cruditati. Pentru...
Snitel de curcanCiorba ardeleneasca este o reteta de ciorba delicioasa cu smantana si ciolan afumat de porc. Este o ciorba deasa cu multe...
Ciorba ardeleneascaDulceata de gutui este delicioasa, aromata si foarte parfumata. Profitati de merele gutui si conservati-le aroma. Dulceata de...
Dulceata de gutuiSalam de biscuiţi reţetă. Salamul de biscuiti Simona este o reteta clasica de desert pe baza de biscuiti. Se prepara...
Salam de biscuiţi reţetăUn desert rapid si delicios, care merita incercat.
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca (fara coacere)Plăcintă cu mere este una din prăjiturile mele preferate si pe care o pregătesc deobicei sâmbătă pentru a avea un...
Placinta cu mereSalata dietetica cu pui fiert, oua fierte, salata verde, telemea de vaca, ardei kapia copt, rosie.
Salata cu oua si puiBucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Comentarii