Rulouri din pulpe de pui cu legume

Merg si ca aperitiv dar si ca fel principal daca adaugam o salata sau o garnitura!

Portii
9
Timp pregatire
195 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
medie
Rulouri din pulpe de pui cu legume

Ingrediente

  • 9 pulpe superioare de pui dezosate
  • 250 g legume congelate
  • 2 linguri ulei de masline
  • 200 ml vin alb sec
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 legatura marar
  • piper boabe
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Spalam carnea,o lasam la scurs ,o batem usor cu ciocanul de snitele apoi o condimentam cu sare si piper macinat. Asezam carnea intr.un vas. Facem un amestec din ulei de masline,vin,mustar,cimbru si boabe de piper pe care il turnam peste carne .

Amestecam bine, acoperim vasul si il dam la frigider unde il tinem circa 3 ore. Scoatem carnea din amestecul de mai sus , o tamponam cu un servetel de bucatarie. Asezam fiecare bucata de carne in parte pe cate o bucata de folie de aluminiu.

Punem pe fiecare bucata de carne cate o lingura sanatoasa cu legume. #Legumele au fost fierte in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet.

Le-am lasat la scurs si le-am amestecat cu mararul taiat marunt. Rulam fiecare bucata de carne in parte si apoi o impachetam in folie asa cum se vede mai jos.


Asezam rulourile intr-o tava, adaugam o cana cu apa si dam la cuptor pentru circa 50 min. Scoatem tava din cuptor, indepartam folia de aluminiu de pe fiecare rulou in parte si dam din nou la cuptor pentru circa 10 min. pentru a se rumeni putin.

Servim calde alaturi de o garnitura sau o salata.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca
1
Mancaruri cu varza

Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca

Pentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...

Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua
2
Mancaruri cu cartofi

Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua

Pentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...

Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua
Desert prajitura cu capsuni
3
Prajituri

Desert prajitura cu capsuni

Un desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.

Desert prajitura cu capsuni
Prajitura cu cirese
4
Prajituri

Prajitura cu cirese

O prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!

Prajitura cu cirese
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
5
Prajituri

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe

Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia