Rulouri din pulpe de pui cu legume

Merg si ca aperitiv dar si ca fel principal daca adaugam o salata sau o garnitura!

Portii
9
Timp pregatire
195 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
medie
Rulouri din pulpe de pui cu legume

Ingrediente

  • 9 pulpe superioare de pui dezosate
  • 250 g legume congelate
  • 2 linguri ulei de masline
  • 200 ml vin alb sec
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 legatura marar
  • piper boabe
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Spalam carnea,o lasam la scurs ,o batem usor cu ciocanul de snitele apoi o condimentam cu sare si piper macinat. Asezam carnea intr.un vas. Facem un amestec din ulei de masline,vin,mustar,cimbru si boabe de piper pe care il turnam peste carne .

Amestecam bine, acoperim vasul si il dam la frigider unde il tinem circa 3 ore. Scoatem carnea din amestecul de mai sus , o tamponam cu un servetel de bucatarie. Asezam fiecare bucata de carne in parte pe cate o bucata de folie de aluminiu.

Punem pe fiecare bucata de carne cate o lingura sanatoasa cu legume. #Legumele au fost fierte in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet.

Le-am lasat la scurs si le-am amestecat cu mararul taiat marunt. Rulam fiecare bucata de carne in parte si apoi o impachetam in folie asa cum se vede mai jos.


Asezam rulourile intr-o tava, adaugam o cana cu apa si dam la cuptor pentru circa 50 min. Scoatem tava din cuptor, indepartam folia de aluminiu de pe fiecare rulou in parte si dam din nou la cuptor pentru circa 10 min. pentru a se rumeni putin.

Servim calde alaturi de o garnitura sau o salata.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Ciorba de loboda cu omleta
1
Ciorbe

Ciorba de loboda cu omleta

Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!

Ciorba de loboda cu omleta
Pizza cu ton si ciuperci
2
Paste si pizza

Pizza cu ton si ciuperci

Ca la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...

Pizza cu ton si ciuperci
Cozonac pufos cu aluat oparit
3
Cozonac

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca poloneza
4
Retete de Pasti

Pasca poloneza

O pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!

Pasca poloneza
Pasca cu ciocolata si branza
5
Prajituri

Pasca cu ciocolata si branza

Pasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...

Pasca cu ciocolata si branza
Parteneri
Pasca traditionala cu branza dulce
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce