Crochete cu prosciutto crudo este un aperitiv crochete cu sunca. Este o reteta de aperitiv festiv delicios si simplu de pregatit.
Preparare beshamel: untul se pune intr-o cratota la topit la foc mic apoi se adauga faina si se amesteca energic se pune laptele firabinete cate putin si se amesteca cu telul, se lasa sa fiarba 5 min. amestecand continuu se adauga sare, piper si scortisoara si se ia de pe foc. Prosciutto crudo se taie cuburi apoi se pune peste beshamel , la fel si maslinele , galbenusul si se amesteca bine. Se da la frigider 15 min .
Ouale se bat bine cu sare si piper.
Se scoate din frigider amestecul obtinut se formeaza crochete( mainile se uda cu apa rece pentru a le putea forma) se trec prin ou apoi prin pesmet si se prajesc in ulei bine incins.
Se scot pe un prosp de hartie pentru a absoarbe excesul de ulei iar dupa ce se rasesc se servesc.
Tehnologia cu incalzire 3D caldura functioneaza uniform si nu este nevoie sa amesteci iar cu cele 12programe de gatire pot satisface toate poftele familiei mele.
Crochetele se servesc reci.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaBunatati pentru Craciun Noua ne plac foarte mult cheesecake-urile. Recent am descoperit rețeta de cheesecake a...
Desert cheesecake cu ciocolata neagraReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii