Briosele cu cascaval Sofia si masline se fac foarte usor si se mananca la fel de repede, la mic dejun sau la gustari.
Intr-un castrom amestecam bine laptele, ouale si uleiul. Intr-un alt vas amestecam faina cu praful de copt. Cernem deasupra amestecul de faina peste cel de lapte si oua si omogenizam usor. Adaugam un praf de sare, dupa gust. Jumatate din cascaval se rade si se amesteca cu compozitia de lapte si faina. Restul de cascaval il taiem cubulete mici. Umplem formele de briose cam 3/4 cu compozitie. Punem deasupra masline taiate feliute si cateva cubulete de cascaval. Dam la cuptor la foc mediu pana se rumenesc frumos deasupra.
Briosele cu cascaval Sofia si masline se pot servi atat calde cat si reci, ca mic dejun sau gustari.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii