Se aleg rosii tari. Se taie un capac, se scobesc. Se presara cu sare si piper si se stropesc cu putin otet. Se asaza pe o farfurie cu gura in jos, las
Se aleg rosii tari. Se taie un capac, se scobesc. Se presara cu sare si piper si se stropesc cu putin otet. Se asaza pe o farfurie cu gura in jos, lasandu-le asa catva timp sa se scurga.
Cu furculita se sfarima pestele intr-un castron, se adauga maioneza. Se freaca totul bine impreuna.
Cu aceasta pasta se umplu rosiile, scurse de zeama ce-au lasat.
Se asaza pe farfurie, cu foi de patrunjel verde imprejur.
Pofta buna!
Alte retete culinare
recomandate:
Salata mexicana cu ton
Piept de pui cu smantana
Ostropel de pui cu ceapa
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii