Se taie rosiilor un capacel si se scobesc de miez si seminte. Ciupercile curatate, spalate si tocate marunt se prajesc impreuna cu ceapa tocata foarte
Se taie rosiilor un capacel si se scobesc de miez si seminte. Ciupercile curatate, spalate si tocate marunt se prajesc impreuna cu ceapa tocata foarte marunt intr0o lingura ulei, pina incep sa se inmoaie. Se adauga sarea, piperul, pesmetul, zaharul si bulionul si se mai lasa 5-10 minute pe foc, amestecind cu lingura. Se umplu rosiile, se pun intr-o tava smaltuita, se toarna deasupra 1 lingura ulei si una de bulion si se dau la cuptor sa se rumeneasca putin.
Se servesc reci
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaAperitivele pentru Craciun sau revelion trebuie sa fie usor de facut, gustoase si sa multumeasca toate gusturile. Avem cinci...
Aperitive rapide pentru sarbatoriIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii