Spalam rosiile, se taie capacele si se golesc de miez cu un cutit ascutit. Le lasam sa se scurga pina cind se pregateste umplutura. Se rumeneste piine
Spalam rosiile, se taie capacele si se golesc de miez cu un cutit ascutit. Le lasam sa se scurga pina cind se pregateste umplutura.
Se rumeneste piinea in unt, se farimiteaza cu mina si se pune intr-o farfurie adinca. Peste ea se pune pestele desarat si fara oase, tocat marunt. Se amesteca usor, apoi se adauga miezul de la o rosie, verdeata to-
cata marunt si o ceasca de lapte dulce.
Amestecul se sareaza si se pipereaza dupa gust, se umplu cu acesta rosiile care se asaza pe un platou
de sticla uns cu unt.
Se rade cascavalul deasupra rosiilor, se introduce
forma in cuptorul incins si se tine pina cind rosiile se inmoaie usor.
Se servesc calde.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafidePentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaPentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si ouaReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii