Bruschete cu rosii si busuioc sunt un aperitiv simplu si dleicios. Pentru a pregati bruschetele aveti nevoie de rosii, usturoi si busuioc.
Bruschete cu rosii si busuioc sunt un aperitiv simplu si dleicios. Punem prima data feliile de paine la prajit. Cat timp ele se rumenesc in toaster taiem rosiile cubulete, le punem intr-un castron, unde le condimentam cu sare si piper, apoi le stropim cu ulei de masline.
Feliile de paine prajite le ungem cu un catel de usturoi imediat cand le scoatem din toaster. Apoi, le stropim cu ulei de masline.
Le punem pe un platou si le acoperim cu rosiile din castron si frunze de busuioc. Pofta buna!
Bruschetele cu rosii se servesc imediat, altfel se inmoaie prea tare painea.
Sursa acestei retete este blogul culinar Divainbucatarie.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitTartele cu fructe sunt preferatele noastre pe timpul verii! A iesit suuuper buna!
Desert tarta cu cirese si pereReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii