Se fierb cinci oua tare, se trec sub jet de apa rece, se decojesc, se taie in doua pe latime si se scoate galbenusul. Se taie un capacel fiecarei rosi
Se fierb cinci oua tare, se trec sub jet de apa rece, se
decojesc, se taie in doua pe latime si se scoate galbenusul.
Se taie un capacel fiecarei rosii, se scoate pulpa, iar
Interiorul se presara cu sare.
Dintr-un galbenus, zeama de la o lamaie, sare, piper si ulei se prepara o maioneza bine legata, in care se adauga sunca taiata cubulete, galbenusurile fierte, zdrobite cu furculita, si patrunjelul, tocat fin.
Cu acest amestec se umplu rosiile. Pe fiecare rosie se aseaza apoi o jumatate de ou fiert.
Rosiile se pun pe un platou si se toarna deasupra un sos preparat din pulpa de rosii, pasirata, amestecata cu mustar, sare si ulei.
Alte retete culinare gasiti mai jos:
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa
Tocanita cu ciuperci
Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii