Pestele se lasa la decongelat la temperatura camerei, se taie felii. Se sareaza pe ambele parti, se trec prin faina. Ouale se bat spuma cu bere si ze
Pestele se lasa la decongelat la temperatura camerei, se taie felii. Se sareaza pe ambele parti, se trec prin faina.
Ouale se bat spuma cu bere si zeama de lamaie. Se presara cu coaja de lamaie, ghimbir, piper si sare, precum si cu patrunjel verde tocat marunt. Se mai adauga 2 linguri de ulei si atata faina cat sa lege compozitia putin mai mult decat cea de placinta. Uleiul, cam de trei degete, se incinge in tigaie, feliile peste pregatite se trec prin aluat si se pun in uleiul fierbinte. Se prajesc aurii pe ambele parti, se scot pe hartie de bucatarie ca sa absoarba surplusul de ulei.
Se serveste cu ornat cu rondele de lamaie si cu patrunjel verde tocat marunt, alaturi de garnizuri ca: orez calit sau cartofi, dar si cu sos tartar.
Alte retete recomandate
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii