Pestele se lasa la decongelat la temperatura camerei, se taie felii. Se sareaza pe ambele parti, se trec prin faina. Ouale se bat spuma cu bere si ze
Pestele se lasa la decongelat la temperatura camerei, se taie felii. Se sareaza pe ambele parti, se trec prin faina.
Ouale se bat spuma cu bere si zeama de lamaie. Se presara cu coaja de lamaie, ghimbir, piper si sare, precum si cu patrunjel verde tocat marunt. Se mai adauga 2 linguri de ulei si atata faina cat sa lege compozitia putin mai mult decat cea de placinta. Uleiul, cam de trei degete, se incinge in tigaie, feliile peste pregatite se trec prin aluat si se pun in uleiul fierbinte. Se prajesc aurii pe ambele parti, se scot pe hartie de bucatarie ca sa absoarba surplusul de ulei.
Se serveste cu ornat cu rondele de lamaie si cu patrunjel verde tocat marunt, alaturi de garnizuri ca: orez calit sau cartofi, dar si cu sos tartar.
Alte retete recomandate
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Preluat de la Ancuta. Foatre bun a iesit.
Strudel cu branza si visineReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii