Aluatul l-am facut din 100 g unt, un ou, faina din macinis integral de grau si putina apa cat sa se formeze o coca potrivita. Am intins aluatul in fo
Aluatul l-am facut din 100 g unt, un ou, faina din macinis integral de grau si putina apa cat sa se formeze o coca potrivita.
Am intins aluatul in forma, l-am intepat cu furculita ca sa nu se umfle prea tare si am copt 10 minute la foc mic, apoi am umplut cu o crema facuta din 100 de grame de ton scurs de ulei, cam 250 de grame de branza de oaie si un ou.
Am dat iar la cuptor la foc mic pana s-a rumenit ( cred ca vreo 30 de minute).
Pofta buna!
Reteta Tarta cu ton si branza de oaie a fost propusa de FlorentinaG pe forum culinar.ro
Alte retete cu ton gasiti aici:
Tarta cu ton si legume,
Foi de brick cu ton si cascaval
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii