Prima data curatam pestele, il spalam si il fierbem. Cand este gata fiert se scoate din apa, se racoreste, apoi se scot oasele toate, iar carnea se sf
Prima data curatam pestele, il spalam si il fierbem. Cand este gata fiert se scoate din apa, se racoreste, apoi se scot oasele toate, iar carnea se sfarima bine pina devine o pasta.
Se face un sos alb din doua linguri cu faina amestecate cu untul, pe foc, si cu laptele adaugat treptat. Se amesteca sosul cu pasta de peste, se pun galbenusurile pe rind, se adauga sare si albusurile batute spuma, amestecind usor. Se unge cu unt un vas, din care se va servi sj la masa, se toarna compozitia in el si se introduce in cuptor. Cand este gata se serveste imediat.
Ca orice sufleu, se introduce in cuptor cu 40 minute inainte de a se servi.
Alte retete recomandate
Ciuperci umplute
Ciorba radauteana
Ardei umpluti
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Preluat de la Ancuta. Foatre bun a iesit.
Strudel cu branza si visineReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii