Sandwich-urile cu ton sunt niste gustari minunate si sanatoase. Sandwichul cu ton poate fi servit ca si aperitiv sau gustare.
Intr-un vas se amesteca tonul maruntit scurs de ulei cu boabele de porumb, ceapa rosie tocata marunt, zeama de lamaie, patrunjelul tocat si un praf de sare.
Taiem in feliute subtiri mozzarella, oul, rosia si maslinele.
Asezam feliile de paine pe un platou, peste ele punem un strat din compozitia cu ton, o felie de ou, cateva feliute de masline, cate o felie de rosie si cate o felie de mozzarela.
Transferam sandwich-urile intr-o tava pentru cuptor pe fundul careia am pus hartie de copt si le dam la cuptor pentru 10 minute, cat sa se topeasca usor mozzarela (sau 3 minute la cuptorul cu microunde cu functia Grill/Crisp).
Se servesc caldute, dar sunt la fel de bune si reci.
Chiar dacă nu eşti lângă Philips Multicooker când timpul de încălzire se încheie, funcţia "KEEP WARM" păstrează mâncarea caldă în continuare.
Datorită valvei ajustabile pentru controlul presiunii, ingredientele îşi păstrează valorile nutritive.
Sandwichul cu ton se serveste cald.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii