Usor de pregatit, usor de digerat.
Se separa icrele de pielita, se pun la robot si se incepe mixarea, adaugandu-se ulei putin cate putin; pe parcurs se mai adauga zeama de lamaie, apa minerala, putin cate putin si cate o lingurita de gris, gata fiert si racit. Se face salata, atat cat se crede de cuviinta. Se adauga ceapa tocata marunt, sare dupa gust. Se amesteca usor si se serveste pe paine.
Icrele de biban sunt albe la culoare si foarte fine, se albesc repede si sunt un deliciu de nerefuzat. Sa aveti pofta, dragilor!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii