pentru retete de primavara! O reteta simpla si rafinata!!!
1.Se pune la fiert 500 ml apa cu un praf de sare.La primul clocot se varsa mixul de legume congelate si se asa sa fiarba 7 minute dupa care se scurg bine iar apa in care au fiert se lasa sa se limpezeasca. 2.Pestele curatat de solzi si intestine,se spala in mai multe ape reci apoi se fileteaza cu un cutit ascutit.Se sareaza si pipereaza ,dupa gust fiecare file de peste. 3.Se impart legumele fierte si scurse in forme de savarine sau alte forme,dupa preferinta.Apa limpezita in care au fiert legumele se amesteca cu gelatina hidratata in 100 ml apa rece si apoi topita la bain marin,apoi se aduaga peste legumele din fiecare forma atat cat sa le acopere si se dau formele la rece 1-2 ore,apoi se scot din forme si se transfera pe platou 5.Pe fiecare file de peste se pune cate o jumatate de catel de usturoi,se ruleaza strans si se prinde cu cate o scobitoare din bambus.Se prajesc in ulei incins apoi se scot pe servetele absorbante.Fiecare rulou se serveste pe cate o forma de aspic cu legume.Sunt delicioase!! Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii