Rulourile de somon fume cu creveti si maioneza sunt un aperitiv delicios. Gasiti pe culinar.ro aceste aperitive cu peste, printre multe alte retete cu peste.
Se pune la fiert 1 litru de apa cu sare. Cand apa clocoteste, se adauga crevetii decorticati si se fierb 3-4 minute la foc mare. Se scot apoi pe o farfurie si se lasa la scurs. Se topeste untul intr-o tigaie si se prajesc crevetii fierti, la foc mare 1-2 minute, iar la final se adauga sosul Worchester. Se toaca marunt mararul si se tavalesc crevetii prin el. Se pun apoi pe feliute de somon si se ruleaza. Se presara rulourile cu sare si piper si se stropesc cu zeama de lamaie si maioneza.
Se servesc ca aperitive.
Alte retete de aperitive:
Ciuperci la cuptor
Ciuperi umplute
Chiftele
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Preluat de la Ancuta. Foatre bun a iesit.
Strudel cu branza si visineReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii