Pentru reteta de rulouri de hering marinat aveti nevoie de heringi, varza, morcovi, ceapa, ardei, ulei, otet si foi de dafin.
Bucatile de hering se scot din sosul marinat si se lasa la scurs. Se toaca solzisori ceapa si se condimenteaza cu sare, piper, apoi se stropeste cu otetul si uleiul de masline. Se acopera cu o folie si se lasa la marinat. Morcovii, ardeiul, se curata si se spala, apoi se rad pe razatoarea mare. Se toaca varza marunt si se amesteca cu restul de legume si sosul. Se adauga chimenul si foile de dafin maruntite. Fasiile de hering se intind pe un paltou si se umplu cu salata de varza. Se ruleaza usor si se prind cu scobitori.
Se servesc de pe pat de salata verde.
Alte aperitive:
Chiftele
Ciuperci la cuptor
Placinta cu carne
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii