Pentru reteta de rulouri de hering marinat aveti nevoie de heringi, varza, morcovi, ceapa, ardei, ulei, otet si foi de dafin.
Bucatile de hering se scot din sosul marinat si se lasa la scurs. Se toaca solzisori ceapa si se condimenteaza cu sare, piper, apoi se stropeste cu otetul si uleiul de masline. Se acopera cu o folie si se lasa la marinat. Morcovii, ardeiul, se curata si se spala, apoi se rad pe razatoarea mare. Se toaca varza marunt si se amesteca cu restul de legume si sosul. Se adauga chimenul si foile de dafin maruntite. Fasiile de hering se intind pe un paltou si se umplu cu salata de varza. Se ruleaza usor si se prind cu scobitori.
Se servesc de pe pat de salata verde.
Alte aperitive:
Chiftele
Ciuperci la cuptor
Placinta cu carne
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii