Rulouri cu hering si legume este un aperitiv festiv delicios si aspectuos, un aperitiv potrivit si pentru zilele cu dezlegare la peste.
Fileurile de hering se marinează într-un amestec de zeama de lămâie si ulei măsline. Ciupercile se sotează in putin ulei de măsline alături de morcovul tăiat felii subțiri. Pe fiecare fileu se pun ciuperci, boabe de porumb si morcov, se rulează si se prind rulourile cu scobitori.Se dau la cuptor cu vin apa si ulei 20 minute. Se servesc alături de legumele sotate.
Imi plac urmatoarele functii: functia 3D care perimite incalzirea uniforma a mancarii si cronometrului de presetare care imi ofera libertate de miscare
Rulourile de hering cu legume se servesc alaturi de legume sotate stropite cu ulei de masline si de zeama de lamaie.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii