Pasta de peste crud si afumat este un fel de pate de peste, dar mult mai gustos decat ce gasim in comert si unde mai pui ca se face si foarte usor!
Dupa ce am curatat pestele, am mixat impreuna cu untul folosind mixerul vertical. Am adaugat apoi maioneza si iaurtul, ca pasta sa capete o consistenta cremoasa. Se potriveste de sare si piper. Eu nu am mai pus zeama de lamaie, pentru ca pestele marinat este destul de acru. Pentru cine doreste mai acru, fie pune pestele marinat direct, fie mai adauga zeama de lamaie.
Pasta de peste se poate servi pe felii de castravete proaspat, felii de paine prajita, paine proaspata, cosulete coapte din aluat de foietaj.
Reteta de pasta de peste crud si afumat a fost propusa pe forumul Culinar.ro de julix_2007.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii