Reteta de crema de branza cu somon este o gustare rafinata si usor de preparat, care poate fi servita atat la mese festive, cat si la un pranz alaturi de familie sau ca si gustare usoara de seara. Poti renunta la ceapa si usturoi.
Amestecati intr-un castron iaurtul cu crema de branza, pana se omogenizeaza. Turnati in compozitie zeama de la jumatate de lamaie si amestecati in continuare. Adaugati ceapa, tocata fin, busuiocul si sarea. Taiati somonul in fasii mici si puneti-l, de asemenea, in castron.
Pentru a obtine o consistenta cremoasa si a combina cat mai bine ingredientele, folositi in final un mixer, cu care sa amestecati totul timp de maxim 2-3 minute.
Crema obtinuta se lasa la frigider pana se intareste putin. Cand o consumati, cel mai bine ar fi sa o intindeti pe o felie de paine neagra sau o bagheta cu seminte, pentru un aport de fibre.
Crema de branza cu somon se serveste rece ca si aperitiv sau gustare.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Preluat de la Ancuta. Foatre bun a iesit.
Strudel cu branza si visineReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii