Se curata pestele, se goleste si se spala, apoi se scot oasele si se trece de doua ori prin masina de tocat. Se amesteca cu miezul de piine muiat in l
Se curata pestele, se goleste si se spala, apoi se scot oasele si se trece de doua ori prin masina de tocat. Se amesteca cu miezul de piine muiat in lapte si bine stors, se adauga sare si piper. Se freaca untul spuma, se adauga galbenusurile, albusurile batute spuma si pestle si se amesteca totul bine. Se asaza compozitia intr-un servet udat si stors si I se da forma unui salam. Se leaga bine si se pune sa fiarba acoperit ½ ora intr-o cratita cu apa clocotita in care au fiert in prealabil ½ kg zarzavat de supa. Se scoate, se desface din servet si se asaza pe o farfurie, iar deasupra se toarna fie unt proaspat topit si zeama de lamiie, fie un sos de ciuperci sau maioneza.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Preluat de la Ancuta. Foatre bun a iesit.
Strudel cu branza si visineReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii