Pentru acest aperitiv aveti nevoie de hering marinat, varza, ceapa, morcovi, ardei, ulei, otet, salata verde si condimente.
Aceasta reteta de aperitiv cu peste si morcovi este delicioasa. Pentru prepararea acestui aperitiv se scot din sos bucatile de hering si se lasa la scurs. Se curata si se taie solzisori ceapa, se condimenteaza cu sare, piper, se adauga uleiul si otetul. Se acopera cu o folie si se lasa la marinat. Morcovii, ardeiul se curata si se rad, varza se toaca marunt, apoi se amesteca. Se adauga ceapa marinata si sosul si se amesteca bine, apoi se presara chimenul si foile de dafin maruntite. Fasiile de hering se intind pe un platou si se umplu cu salata de varza. Se ruleaza, apoi se prind cu scobitori.
Aperitivul cu peste si morcovi se aseaza un platou cu frunze de salata verde.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Preluat de la Ancuta. Foatre bun a iesit.
Strudel cu branza si visineReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii