Am condimentat pestele cu putina sare si l-am prajit. Am spart ouale si le-am batut bine, am adaugat zema de lamaie si am condimentat cu sare si piper
Am condimentat pestele cu putina sare si l-am prajit.
Am spart ouale si le-am batut bine, am adaugat zema de lamaie si am condimentat cu sare si piper si am mai batut inca un pic ouale.
Am adaugat cascavalul si am amestecat. Am sfarmat bine pestele si am adaugat si pestele si am amestecat.
Am adaugat faina si pesmetul, am amestecat bine si l-am pus intr-un lighenas mai mic si l-am pus in frigider pentru o ora.
Dupa o ora l-am scos si l-am modelat in bilute.
Le-am dat prin faina. Am batut separat 2 oua si am mai adaugat 100 ml lapte.
Le-am asezat toate intr-o cutie si le-am pus in congelator pentru 2 ore.
Dupa doua ore am scos cateva si am prajit in ulei incalzit bine, am pus pe rand cate o biluta ca sa nu se imprastie.
Reteta propusa de Polyanna
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Preluat de la Ancuta. Foatre bun a iesit.
Strudel cu branza si visineReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii