Este foarte simplu sa faci un aperitiv deliocios. Prima data trebuie sa scoateti samburii de masline, apoi ii taiati bucatele si ii puneti intr-un ca
Este foarte simplu sa faci un aperitiv deliocios. Prima data trebuie sa scoateti samburii de masline, apoi ii taiati bucatele si ii puneti intr-un castron. Le amestecam pe toate cu mixerul. O sa obtineti o pasta numai buna de intins pe o felie de paine prajita.
Serviti cu felii subtiri de lamaie si masline.
Alte retete recomandate:
Ciuperci umplute
Cartofi la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaAspectuoase si bune - atat pot sa zic. Pentru reteta m-am inspirat dintr-o carte.
Briose cu capsuni si arahideReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii