Se bat bine ouale cu faina, se adauga laptele sarea si piperul dupa gust si se pun apoi intr-un recipient la frigider pana a doua zi. Se pregateste t
Se bat bine ouale cu faina, se adauga laptele sarea si piperul dupa gust si se pun apoi intr-un recipient la frigider pana a doua zi.
Se pregateste tava de yorkshire punandu-se in fiecare orificiu cate o lingurita de ulei obisnuit (se poate pune si grasime).
Se pune tava in cuptorul foarte incins pana incepe sa sfaraie uleiul apoi puneti compozitia de yorkshire pana aproape se umple fiecare orificiu si bagati apoi la cuptor la 200*c timp de 40 min pana se rumeneste frumos.
Nu deschideti cuptorul in timpul acesta!
Serviti ca aperitiv. Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzDelicioasa, bineinteles! :)
Prajitura cu ricotta si caise
Comentarii