Pestele se curata,se spala si se fierbe.Cand este gata fiert se scoate din apa,se racoreste,apoi s scot oasele toate,iar carnea se framanta bine pana
Pestele se curata,se spala si se fierbe.Cand este gata fiert se scoate din apa,se racoreste,apoi s scot oasele toate,iar carnea se framanta bine pana devine o pasta.Se face un sos alb din doua linguri de faina amestecate cu untul,pe foc,si cu laptele adaugat treptat.Se amesteca sosul cu pasta de peste,se pun galbenusurile pe rand,se adauga sarea si albusurile batute spuma,amestecand usor.SE unge cu unt un vas,din care se va servi si la masa,se toarna compozitia in el si se introduce in cuptor.
Cand este gata se serveste imediat
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii