Se scot fileurile dintr-o scrumbie de preferat foarte proaspata, care se tin invelite in sare 4-6 ore. Dupa aceea se spala bine de sare, se taie in fa
Se scot fileurile dintr-o scrumbie de preferat foarte proaspata, care se tin invelite in sare 4-6 ore. Dupa aceea se spala bine de sare, se taie in fasii de aprox, 0,5 cm grosime, care se stropesc bine cu zeama de lamaie. Se amesteca bine din timp in timp ca sa se patrundã fasiile de scrumbie timp de 30 min. sau se poate lãsa chiar 12 ore, dupa gust.
Se servesc cu ceapa taiata felii si asezata deasupra sau in salata orientala
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiAzi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...
Supa rece de capsuni cu crochete de branzaPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii