Rulada aperitiv cu branza oua si legume este un aperitiv deosebit perfect pentru sarbatoare. Este o rulada aperitiv delicioasa si aspectuoasa.
Cele trei tipuri de brânza se amesteca cu mixerul, se adaugă smântâna si gelatina preparata conform instrucțiunilor.Legumele congelate se fierb si se lasă la răcit apoi se adaugă in compoziția de brânză. Intr-o tava se pune folie alimentara si se pune jumătate din compoziție. Se da 10 minute la rece apoi se pun ouăle curățate unul lângă altul. Se acoperă cu restul de crema si cu grija se rulează folia ca un sul de salam de biscuiți.Se lasă câteva ore la rece și se poate tăia.
Imi plac la Philips Multiccoker funcțiile de menținere la cald si cea de păstrare a substanțelor nutritive prin valva ajustabila.
Rulada aperitiv ee taie felii de cca2 cm grosime.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii