Pentru omleta amestecam bine, bine oul cu amidon, soia, wasabi, si varza nitel zdrobita cu mana. Pentru umplutura amestecam la fel de bine tonul scur
Pentru omleta amestecam bine, bine oul cu amidon, soia, wasabi, si varza nitel zdrobita cu mana.
Pentru umplutura amestecam la fel de bine tonul scurs si maruntit cu varza taiata fin si cu putina maioneza (eu am pus sos roz pt peste).
Peste stratul de coaja (omleta) aranjam umplutura, impachetam, rasucim si gata: rasucita okonomiyak!
Pofta buna!
Reteta Rasucita "Okonomiyaki" a fost propusa de BD pe forum culinar.ro
Alte retete cu oua gasiti aici:
Omleta cu creveti si tofu,
Rulada de omleta cu jambon,
Omleta rasucita cu cascaval
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoPentru acest lichior de cafea cu vanilie se face la filtru o cafea aromata din 250 g cafea prajita si macinata mai mare. Se...
Lichior de cafea cu vaniliePregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porc Dupa mai multe cautari de un sos pentru paste, in sfarsit am gasit ceea ce imi...
Sos napolitan la borcan
Comentarii