Se fierb pastele cu o lingura de ulei de masline si cu un praf de sare, se spala si se pun intr-un vas , se adauga untul si branza si se amesteca bine
Se fierb pastele cu o lingura de ulei de masline si cu un praf de sare, se spala si se pun intr-un vas , se adauga untul si branza si se amesteca bine, se aduaga busuiocul, lamaia si albusurile de oua si se pun la cuptor timp de 15 minute, se pot scoate dupa 5 minute si sa se amestece
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniBun aparatul. Isi face singur treaba. Inspirata de la Merisor reteta.
Carne de porc cu legume la slow cooker Crock-Pot
Comentarii